top of page

Dialoguer et partager l'information

Votre

GROUPE

Public

Public·659 membres

Алсо Поверфул
Алсо Поверфул

Фарба Вирішила трохи оновити свій образ і спробувала фарбу без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-light-50ml яку замовила у HeadStore. Чесно кажучи, була приємно здивована, бо результат перевершив усі мої очікування. Фарба м’яко лягла по всій довжині, не пересушила і не пошкодила волосся, а колір вийшов настільки насичений і блискучий, що подруги одразу почали питати, у якого майстра я фарбувалася. Мені дуже сподобалося, що в магазині HeadStore гарантують 100% оригінал, надають сертифікат якості, а ціни реально доступні. У відгуках писали, що Dia Light створена спеціально для тих, хто хоче щадне фарбування з ефектом салонного догляду, і це правда – волосся виглядає неймовірно здоровим і доглянутим. Дуже важливим для мене було, що фарба не має різкого запаху і не викликає дискомфорту під час використання. Якщо думаєте, яку фарбу обрати, то я однозначно раджу купити Фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light у HeadStore – відгуки підтверджують, що це найкраще рішення для тих, хто дбає про своє волосся.

2 vues

membres

Le Forum 

du Centre Sport-Santé

L'objectif de ces forums de discussion est toujours de permettre à des usagers partageant un même centre d'intérêt de mettre en commun leurs expériences ou leurs informations.

bottom of page