Фарба Вирішила трохи оновити свій образ і спробувала фарбу без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-light-50ml яку замовила у HeadStore. Чесно кажучи, була приємно здивована, бо результат перевершив усі мої очікування. Фарба м’яко лягла по всій довжині, не пересушила і не пошкодила волосся, а колір вийшов настільки насичений і блискучий, що подруги одразу почали питати, у якого майстра я фарбувалася. Мені дуже сподобалося, що в магазині HeadStore гарантують 100% оригінал, надають сертифікат якості, а ціни реально доступні. У відгуках писали, що Dia Light створена спеціально для тих, хто хоче щадне фарбування з ефектом салонного догляду, і це правда – волосся виглядає неймовірно здоровим і доглянутим. Дуже важливим для мене було, що фарба не має різкого запаху і не викликає дискомфорту під час використання. Якщо думаєте, яку фарбу обрати, то я однозначно раджу купити Фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light у HeadStore – відгуки підтверджують, що це найкраще рішення для тих, хто дбає про своє волосся.
top of page
Certifiée par le Ministère des Sports et le Ministère des Solidarités et de la Santé "Maisons Sport-Santé"

Dialoguer et partager l'information
Votre
GROUPE

Public
Public·659 membres
2 vues
membres
- Bryce Wilson
- Dominator Jay
- Алсо Поверфул

Le Forum
du Centre Sport-Santé
L'objectif de ces forums de discussion est toujours de permettre à des usagers partageant un même centre d'intérêt de mettre en commun leurs expériences ou leurs informations.
bottom of page